Flipkart quiz answers today 18th January: Win Gift Vouchers & SuperCoins

Flipkart quiz answers today for 18th January to win SuperCoins, Flipkart gift vouchers, and electronic gadgets.


flipkart quiz answer

Flipkart games and quizzes are the best way to win exciting prizes daily. All you have to do is head to Gamezone on the Flipkart app and play games, answer correctly video quizzes to win goodies. If you are looking for Flipkart quiz answers, then check out today's answers for all available quizzes in one place to maximize your earning.


Prizes

What is up to win? Flipkart e-gift vouchers, electronic gadgets, and amazing rewards. And if you don't win anything, Flipkart SuperCoins are assured gifts for you to win everyday.

Quiz Name Answers
Flipkart daily trivia answers Check here
Fake or Not Fake Check here
Kya bolti public answers Check here
Flipkart Daam Sahi hai answers Check here

Flipkart daily trivia answers today: 18th January

1) The current elected head of Roman Catholic Church is Pope_ ?

Answer: Francis

2) The Onge, Sentinelese and Jarawa are tribes from which place in India??

Answer: Andaman and Nicobar

3) Which disease, widely found in India, is also called Hansen’s Disease?

Answer: Leprosy

4) Launched in 1992, IBM Simon is popularly called as the world’s first

Answer: Smartphone

5) What feature of Apple iPhone X was advertised using RD Burman’s music?

Answer: Face unlock




Fake or not Flipkart answers: 18th January

1) Saina Nehwal is a certified karate champion

Answer: Not Fake

2) Cinnamon was discovered in India

Answer: Fake

3) Humans are the only species with chin

Answer: Not Fake






Kya bolti Public Flipkart answers: 18th January

1) Which is India’s favourite Ranveer Singh’s performance?

Answer: Bajirao from Bajirao Mastani

2) Should mental health get the same importance as physical health?

Answer: Yes

3) Which car does India prefer for a family road trip?

Answer: Toyota Innova




Flipkart Daam Sahi hai answers: 18th January

Answer 1: Less than 13000

Answer 2: 14999

Answer 3: 4990




Post a Comment

0 Comments