Flipkart Superfan answers 11 October - Play and win gift vouchers and SuperCoins

Flipkart superfan answers, flipkart superfan quiz answers, flipkart super fan quiz answers 11 october - Checkout the answers for Flipkart Superfan today and win assured SuperCoins.

Flipkart superfan is small video quiz game where a particular celebrity asks questions about herself. By answering all question correctly, you will not only win assured supercoins but you may win Flipkart e-gift vouchers too.

Play today's quiz answers and win assured supercoins.

Question 1 : What is my secret talent?

Answer : Touching my tongue to my nose

Question 2 : What is my favourite team sport?

Answer : Cricket

Question 3 : What is my favourite ice cream flavour?

Answer : Cookies and cream

Question 4 : My favourite family trip was to which place?

Answer : Africa

Question 5 : I am allergic to cheese

Answer : False

Question 6 : One emoji that I use the most is eye roll

Answer : False

Question 7 : The first thing I do in the morning is check my phone

Answer : True

Question 8 : If this was remade today I would love to be a part of it. the film is ————

Answer : Kuch Kuch Hota hai

Question 9 : I regularly use this movie dialogue . The dialogue is -——

Answer : Main apni favourite hoon

Question 10 : If my life had a hindi theme song then it would be ———

Answer : Ankhiyon se goli maare


How To Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz

  1. Download Flipkart app
  2. Login to to your accoutn
  3. Go to game section
  4. Scroll down and locate Super Fan Quiz
  5. Click on that and answer all correct question

Post a Comment

0 Comments