Intermiles Quiz-A-Thon Answers Today 8th - 14th April

Intermiles quiz answers


Check out Intermiles quiz answers for 8th - 14th April and win Miles which can be redeemed to get gift vouchers like Amazon, Flipkart, Bookmyhow gift card further.

Intermiles quiz answers

  • Download Intermiles app for Android or iOS
  • Register on it and click on Quiz-A-Thon
  • Answer the all questions correctly to win miles
  • You will get a new quiz every week to play
  • Play the quiz and answer the question to win 50 miles every week
  • These miles can be redeemed on hotel booking, flight booking, and also to get gift vouchers of popular merchants like Amazon, Flipkart, BookMyShow, and so on.


    How to Play quiz

    • Download the Intermiles app
    • Register on it and verify your details to compelte your profile
    • Click on Quiz-a-thon (weekly quiz) to start the quiz
    • Choose the correct option and compelte the quiz
    • By doing so, You will earn 50 miles every week.

    If you have downloaded the Intermiles app and are looking for Quiz-a-Thon answers, then you can visit this page for daily answers.

    InterMiles quiz answers today [this week]

    1. What country are you in if you are snorkelling in the coral reefs of Negril?

    Answer 1: Jamaica

    2.What country are you in if your trekking through Machu Picchu?

    Answer 2: Peru

    3. What country are you in if you are visiting the oldest and biggest man-made structures on the planet which is at least 6,352 km long?

    Answer 3: China

    4. What country are you in if you are visiting Waiheke Island?

    Answer 4: New Zealand

    5. What country are you in if you are in Quito?

    Answer 5: Ecuador

    6. What country are you in if you are sightseeing at the incredible cathedral, La Sagrada Familia?

    Answer 6: Spain

    7. Which country are you in if you are cage diving in the cape of good hope?

    Answer 7: South Africa

    8. What country are you in if you’re at the burial site of Carolus Magnus king of the Franks?

    Answer 8: Germany


    Intermiles Quiz-a-thon

    • Who participates in the Inter Miles quiz and get equal to or more than 50% of the answers right, stand a chance to win Bonus InterMiles.
    • Bonus Miles will be awarded to eligible members within 3 days of successfully completing the quiz.
    • Members can earn InterMiles per quiz played only once per membership account.

    To play the quiz:

    • A person needs to be an Inter Miles member.
    • A person needs to have the Inter Miles mobile app installed.
    • A person needs to be signed into your Inter Miles membership account on the mobile application and make sure that the push notifications are enabled on the mobile app.

    To earn Bonus Inter Miles:

    • For each quiz, if a member gets more than 50% answers right, such a member will win 50 Bonus Inter Miles, per quiz.
    • For each quiz, if a member gets exact 50% answers right, such a member will win 25 Bonus InterMiles per quiz.
    • For each quiz, if a member gets less than 50% answers

    About Intermiles

    Intermiles, a loyality program by Jet privilage, that lets you earn miles (a promotional balance) that can be redeemed to get rewards like Amazon gift card, Flipkart, Bookmyshow, Shopperstop, and Zee5 premimum subscription. Intermiles Quiz-a-thon ( a weekly quiz) is a best way to obtain these miles for free.


Post a Comment

0 Comments